Umro Nenad Šaric iz Novih fosila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od posljedica teškog moždanog udara umro je 65-godišnji Nenad Šaric Brada, clan "Novih fosila" i suprug Sanje Doležal.

- Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio danas (cetvrtak) poslije 15 sati. Prerano za mene i za našu djecu, u priopcenju medijima rekla je Sanja Doležal i dodaje: Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posljedice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji vec dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem lijecnicima i osoblju Karlovacke bolnice na svemu što su ucinili ova dva dana.

Popularnom bubnjaru pozlilo je u utorak navecer u obiteljskoj vikendici na Mrežnici, gdje je ostao sam pripremajuci proslavu Sanjinog 49. rodendana 9. svibnja. Da je nešto pošlo po zlu clanovi njegove obitelji shvatili su kada im se satima nije javljao na telefon, a zabrinuta Sanja zamolila je susjedu da ga obide. Ona ga je našla u teškom stanju. Odmah je pozvala hitnu pomoc.

Glazbenici i prijatelji popularnog bubnjara iznenadeni su jer je Brada imao zdrav stil života: nije pio, nije pušio, bavio se sportom, mnogo vremena provodio je na svježem zraku, sa suprugom i clanovima obitelji redovito odlazio u vikendicu na Mrežnici, a i cesto je vozio bicikl. (G. Da., M.O./NL)


Podijeli: Facebook Twiter