Glas Istre
Četvrtak
30.03.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
30.03

Umro Nenad Šarić iz Novih fosila

Objavljeno: 03.05.2012 | 20:06 Zadnja izmjena: 03.05.2012 | 20:16 0 komentara

Od posljedica teškog moždanog udara umro je 65-godišnji Nenad Šarić Brada, član "Novih fosila" i suprug Sanje Doležal.

- Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio danas (četvrtak) poslije 15 sati. Prerano za mene i za našu djecu, u priopćenju medijima rekla je Sanja Doležal i dodaje: Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posljedice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem liječnicima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili ova dva dana.

Popularnom bubnjaru pozlilo je u utorak navečer u obiteljskoj vikendici na Mrežnici, gdje je ostao sam pripremajući proslavu Sanjinog 49. rođendana 9. svibnja. Da je nešto pošlo po zlu članovi njegove obitelji shvatili su kada im se satima nije javljao na telefon, a zabrinuta Sanja zamolila je susjedu da ga obiđe. Ona ga je našla u teškom stanju. Odmah je pozvala hitnu pomoć.

Glazbenici i prijatelji popularnog bubnjara iznenađeni su jer je Brada imao zdrav stil života: nije pio, nije pušio, bavio se sportom, mnogo vremena provodio je na svježem zraku, sa suprugom i članovima obitelji redovito odlazio u vikendicu na Mrežnici, a i često je vozio bicikl. (G. Da., M.O./NL)Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik