Glas Istre
Srijeda
26.04.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
26.04

Ryanairom iz Pule u Pariz

Objavljeno: 23.02.2012 | 18:49 Zadnja izmjena: 24.02.2012 | 09:48 0 komentara

Zračna luka Pula objavila je u četvrtak da se od 16. svibnja uvodi linija Pula - Pariz (Beauvais) niskotarifne kompanije Ryanair iz Irske.

Iz Ryanaira su najavili pet međunarodnih ruta iz Pule i to za London, Frankfurt, Bruxelles, Oslo i Pariz. Zrakoplovi za pariški Beauvais prometovat će dva puta tjedno od 16. svibnja u ljetnoj sezoni, s početnom cijenom od 30.99 eura, uključujući i aerodromske pristojbe. Rezervacije su dostupne već od četvrtka na www.ryanair.com.

Ryanair će otvaranje nove rute Pula - Pariz svečano obilježiti puštanjem u prodaju izdašne količine karata po spomenutoj povoljnoj cijeni za termine od početka uvođenja rute pa sve do 30. lipnja. Sjedala se po toj cijeni mogu rezervirati samo do 1. ožujka u ponoć.

"Posjetitelji i hrvatski putnici sada mogu pobijediti recesiju odabirom još jednog novog, uzbudljivog, niskotarifnog odredišta. Sigurni smo da će sjedala po promotivnoj cijeni brzo nestati te ovim putem potičemo putnike da ih rezerviraju prije nego što budu rasprodana", rekla je voditeljica regionalnog centra Ryanaira Melisa Corrigan. (S. Z. T.)Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik