Rovinj: Otvoren hotel Lone

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Maistrin Hotel Lone u Rovinju, danas je otvorio vrata gostima. Rijec je o prvom design hotelu s pet zvjezdica u Hrvatskoj, s cijim se otvaranjem uvodi i internacionalni brand Design Hotels koji ce, po rijecima predsjednika Uprave Maistre, Tomislava Popovica, osigurati prodor na nove tržišne segmente te jacanje konkurentnosti i prepoznatljivosti hotela i destinacije na medunarodnom tržištu.

Same pripreme za gradnju hotela, u kojem je danas zaposleno 150 novih radnika, trajale su tri godine, a sama gradnja devet mjeseci. U njegovu je izgradnju uloženo je 339 milijuna kuna, što ga cini jednom od najvecih greenfield investicija u hrvatskom turizmu u zadnjih nekoliko godina.

Hotel Lone raspolože s 248 modernih smještajnih jedinica s pogledom na more, i to s 236 soba, jedanaest apartmana i jednim predsjednickim apartmanom velicine 129 cetvornih metara. Uz to, gostima su na raspolaganju i dva fine dininig restorana, Sushi&Sea Food bar, djecji klub, tematski barovi, night club bar, wellness i spa centar na 1.700 cetvornih metara kao i deset višenamjenskih dvorana od kojih je najveca kapaciteta šesto mjesta.


Podijeli: Facebook Twiter