Glas Istre
Subota
29.04.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
29.04

Konačna lista za stanove POS-a

Objavljeno: 21.01.2010 | 11:30 Zadnja izmjena: 21.01.2010 | 12:29 0 komentara

Na sjednici Povjerenstva za provedbu programa društveno poticane stanogradnje utvrđena je konačna lista reda prvenstva za kupnju stanova iz POS programa, na koju je uvršteno ukupno 270 potencijalnih kupaca, a potom je objavljena na oglasnoj ploči Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu, Forum 2, Pula.

Lista je dostupna i na web stranicama Grada Pule www.pula.hr.

Kako doznajemo iz Grada, konačna lista reda prvenstva upućena je u Agenciju za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) radi daljnjeg postupka. Ova će agencija, sukladno listi te iskazanim potrebama, utvrditi strukturu stanova, nakon čega se raspisuje natječaj za projektiranje građevina. Provedba natječaja i odabir projektanata također su u nadležnosti APN-a.

Budući da je na koordinaciji s predstavnicima Agencije za promet nekretnina već utvrđeno da optimalno rješenje za Pulu predstavlja gradnja dviju zgrada s pet nadzemnih etaža i garažnim mjestima u podrumu te ukupno 100 do 120 stanova, može se pretpostaviti da oni iza rednog broja 120 neće postati vlasnici POS-ova stana.Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik