U Indiji putnici skakali iz zrakoplova

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Užasnuti putnici iskocili su iz zrakoplova Airbus tvrtke Gulf Air kad je letjelica skrenula s piste prilikom slijetanja na jugu Indije, prije nego su postavljene stepenice za izlaz, receno je u ponedjeljak iz izvora zracne luke.

Sedam putnika ozlijedeno je u incidentu do kojeg je došlo u ponedjeljak prije svitanja u zracnoj luci u Cochinu, središtu turisticki razvijene države Kerala. Prilikom slijetanja po lošem vremenu, Airbus A320 iz pravca Bahreina otkliznuo se i završio u travi.

"Zrakoplov na letu Bahrein-Cochin završio je let 10 metara pored piste. Neki uspaniceni putnici iskocili su kroz sigurnosne izlaze prije nego su postavljene stepenice", izjavio je direktor zracne luke Cochin A.C.K. Nair isticuci da je u letjelici bilo 137 osoba.

"Zbog oštecenog nosa letjelice, tobogani na napuhavanje nisu funkcionirali. Spasilacka ekipa je pocela dopremati pomicne stepenice, ali su ljudi krenuli skakati prije njihova dolaska", kazao je on. "Ozlijedene su osobe koje su prerano skocile", dodao je on.


Podijeli: Facebook Twiter