"Ples kuglica" spojio picajole, servisere i Šijance

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U CB Sport u Domu sportova "Mate Parlov" održan je ždrijeb malonogometnog turnira "Aquacolors Summer Futsal Cup", koji će se od 9. do 17 lipnja igrati na umjetnoj travi pomoćnog igrališta Gradskog stadiona "Aldo Drosina".

Na turniru će nastupiti 24 ekipe, a četiri najbolje podijelit će između sebe pozamašni nagradni fond u iznosu od 50 tisuća kuna. Očekivalo se da će primamljive nagrade, jer pobjednik dobiva više nego pristojnih 30 tisuća kuna, privući veći broj učesnika pa su organizatori, Udruga Futsal Pula, prvotno zamišljali da će se turnir igrati po eliminacijskom sistemu. No, s obzirom na interes koji je bio slabiji od očekivanog, odlučeno je da se prva faza odradi po grupama, a potom će od osmine finala krenuti nokaut sistem.

- Istina je da smo očekivali više prijavljenih ekipa, ali na kraju je presudila činjenica da je termin odigravanja malo nezgodan jer počinje turistička sezona, a usto i turnir dugo traje. Da se igra u jednom vikendu sigurno bi bilo puno više zainteresiranih, dok smo ovako ostali na 24 ekipe, ali bez obzira na to mi smo zadovoljni jer smo stvarno okupili ono najbolje iz Pule i okolice, a nastupit će i dvije strane ekipe s prvoligaškim malonogometnim igračima, Medior za kojeg će igrati Slovenci i Doborovci koji će biti miks igrača iz Bosne i Hercegovine i Slovenije. Neizvjesnosti i uzbuđenja neće nedostajati jer 15-16 ekipa može otići do kraja - uvjeren je Valter Cetina, predsjednik Udruge Futsal Pula. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD PONEDJELJKA


Podijeli: Facebook Twiter