Bocari Trio Buzeta poraženi u Škofjoj Loki

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nadali su se bocari Trio Buzeta da bi pobjedom vec u prvom susretu cetvrtfinala europskog Kupa prvaka na gostovanju u slovenskoj Škofjoj Loki mogli razriješiti sve dileme oko plasmana na završni turnir. Jer Lokateks Trata je klub vrijedan svakog poštovanja, ali prema rejtingu u bocarskom svijetu ipak rang niže od talijanskih ili francuskih momcadi.

No, slovenski prvak se u prvom susretu pokazao kao vrlo tvrda, neslomljiva kost, te je pobjedom preuzeo inicijativu u ovom cetvrtfinalnom paru i u subotu ce na uzvrat u Kozare doci s pobjedom prednosti u rukama koja ce mu sigurno davati vecu sigurnost i mirnocu.

Buzetskim bocarima, zbog europskih pravila, sad cak ni maksimalna pobjeda u uzvratu nece donijeti izravan plasman u polufinale, vec ce se za njega valjati izboriti prekovremenim radom, kroz dodatnu igru.

- Vjerujem da ce se naša dvorana u Kozarima u uzvratu Lokateks Trati pokazati kao težak teren, kao što se nama u ovom prvom susretu pokazala njihova dvorana i da cemo u subotu slaviti pobjedu, a onda ce o prolazu morati odluciti ta lutrija dodatne igre. Veliko iskušenje je pred nama i ja se nadam da cemo dokazati da smo klasna momcad, vrijedna "final foura" - zakljucio je Guštin.(K. KLARIC)

Rezultati
prvih susreta cetvrtfinala bocarskog Kupa prvaka: Lokateks Trata (Slo) - Trio Buzet 13:9, St. Vulbas (Fra) - Zrinjevac 12:10, Gap (Fra) - Pontese (Ita) 12:10, Ivrea (Ita) - Forno (Ita) 12:10.  


Podijeli: Facebook Twiter