Loborika Favorit i Adria najveci konkurenti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za šesto izdanje memorijala "Nevio Valcic", biciklisticke utrke koja ce se održati u subotu, do cetvrtka ujutro bio je prijavljen 161 natjecatelj, a kako se ocekuje još prijava, na startu bi se moglo pojaviti izmedu 180 i 200 biciklista. Tako je najavljeno na konferenciji za novinare koju je u ime organizatora, Biciklistickog kluba Loborika Favorit, sazvao njen predsjednik Dean Vitasovic, a sudjelovali su još tajnik kluba Luka Mišovic te glasnogovornica Ružica Koraca. Utrka je svih ovih godina posvecena biciklistickom velikanu iz Loborike.



-Prijavljena su cetiri hrvatska kluba, isto toliko iz Slovenije. Medu prijavama ima i klubova iz Austrije, Rumunjske, Turske, Srbije, Njemacke i Ceške. Ovom utrkom pocinje period jakih biciklistickih natjecanja u Istri na kojima ce sudjelovati najbolji europski vozaci iz kategorije slicne onoj u kojoj je i naš klub. Na svakoj utrci, a narocito na našoj, uvijek ocekujemo mjesto na pobjednickom postolju. Istina je da smo odlaskom Rogine i ?uraseka u Adriju nešto slabiji nego lani, ali ne predajemo se. Upravo bi Adria, kao i ranijih godina, trebala biti naš najveci konkurent. Na kraju ce cesta pokazati tko je bolji. Što se tice Loborike Favorit, odlicno smo se pripremili tijekom mjesec dana u Rovinju, pored toga Miholjevic, Kvasina, Danculovic, Demarin i ?urasek su vozaci koji garantiraju odlican rezultat, ustvrdio je Dean Vitasovic.

Start subotnje utrke je u 11 sati u središtu Loborike, gdje ce biti i cilj nakon 168 kilometra. Dolazak najboljih vozaca ocekuje se izmedu 14.30 i 15 sati, a utrka je rezervirana za vozace do 23 godine i kategoriju Elite. (G. LIBANORE)


Podijeli: Facebook Twiter