Monfils i prijatelji na ekshibiciji otvaranja ATP turnira

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

Nakon što je u subotu porazom u 3. kolu završio ovogodišnji nastup na Wimbledonu, francuski tenisač Gael Monfils može se okrenuti novom izazovu i nastupu na umaškom ATP turniru, na kojem će biti jedna od najvećih zvijezda i glavni protagonist na ekshibiciji kojom će u subotu, 15. srpnja turnir biti otvoren.

Spektakularne ekshibicije postale su zaštitni znak umaškog turnira, a ove je godine za ekshibiciju otvorenja zadužen jedan od najatraktivnijih tenisača današnjice Gael Monfils. Monfils je ovom prilikom okupio svoje prijatelje s teniskih terena te će mu se u subotu u Stella Marisu na stadionu Gorana Ivaniševića pridružiti David Goffin, Borna Ćorić i Ivan Dodig.

Poznat po svojim vratolomijama na terenu, Gaela već godinama prati glas igrača kojeg je nemoguće predvidjeti. Njegovi mečevi su nevjerojatna kombinacija vrhunskog tenisa i zabave, počinju s prepoznatljivim plesom, a dok je na terenu od Gaela se može očekivati apsolutno sve. 

U Umagu je već igrao ekshibicijski meč 2015. godine u društvu svjetski poznatog DJ-a Boba Sinclaira, Carlosa Moye i Magnusa Normana i već je tada dao naslutiti da ima ideju za osmišljavanje ekshibicije u kojoj će imati glavnu ulogu.

"Spreman sam za glavni turnir, nadam se da ću napokon i pobijediti. No, moram priznati, puno sam vremena proveo planirajući egzibiciju otvorenja. Nije bio nimalo lak zadatak, posebice kada nosiš titulu zabavljača u tenisu", izjavio je Monfils u priopćenju za javnost.

"Svaki moj meč je svojevrsni šou, u svakom meču dajem sve od sebe, ali ovo će biti nešto posebno. U tome će mi pomoći moji prijatelji David, Borna i Ivan, no računam da će atmosferi pridonijeti i publika“, dodao je Monfils.

Osim večeri koja će proći u znaku smijeha i zabave, organizatori Plava laguna Croatia Opena za one najspretnije pripremaju vrijedne nagrade u vidu putovanja na završne turnire sezone, ATP Finals u London i na Next Generation ATP Finals u Milano. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter