"Hurt" novi spot Hausera i Šulica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

2CELLOS objavili su novi spot, za pjesmu "Hurt" koju u originalu izvode Nine Inch Nails, a dodatno ju je svojom sugestivnom izvedbom proslavio Johnny Cash.

Spot je u Raklju opet snimila ista, prokušana ekipa iz pulske Medvid produkcije pod vodstvom Kristijana Burlovica koji je režirao i snimao, a montirao ga je Ivan Štifanic. Ideja za spot došla je od Burlovica koji se više fokusirao na svirku i emocije, a manje na neku jasnu pricu.

To se i vidi pa je spot vizualno dosta mracan, bez bogate scenografije, ali zato uz krupne planove violoncelista Stjepana Hausera i Luke Šulica koji dominiraju.



"Hurt" je sniman krajem veljace i pocetkom ožujka, a 2CELLOS su u Istri snimili i još jedan video. Iako u tajnosti cuvaju ime tog najnovijeg i još neprikazanog spota, cujemo da ce ljudi biti vrlo iznenadeni kada budu vidjeli o cemu se radi. Adresa na kojoj se "Hurt" može pogledati je: http://www.youtube.com/watch?v=IdwQqkSOm_A.

2CELLOS se za nekoliko tjedana opet vracaju Hrvatsku da bi održali veliki koncert u Areni u Zagrebu 12. lipnja uz podršku Zagrebacke filharmonije. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter