Jennifer Lopez najmocnija medu slavnima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumica i pjevacica Jennifer Lopez iznenadujuce je zauzela prvo mjesto na tradicionalnoj godišnjoj ljestvici najmocnijih medu slavnim osobama, pobijedivši kolegicu Lady Gagu i televizijsku voditeljicu Oprah Winfrey, objavio je casopis Forbes.

Ta 42-godišnja svestrana umjetnica, koja je do svjetske slave stigla iz siromašnog okružja rodnog Bronxa, skocila je za cak pedeset mjesta u odnosu na prošlogodišnju ljestvicu.

Forbes mocne osobe u svijetu zabave rangira po zaradi, zastupljenosti u medijima i društvenoj popularnosti. Lopez je u posljednjih 12 mjeseci, po procjeni Forbesa, zaradila 52 milijuna dolara, radila je kao sutkinja u popularnom televizijskom showu Americkom idolu, plasirala na tržište novu liniju odjece i najavila skorašnju svjetsku turneju.

Oprah Winfrey, koja je priznala da ima poteškoca sa svojom televizijskom mrežom OWN, zadržala je drugo mjesto, a trecem je kanadska tinejdžerska pop zvijezda Justin Biber.

Pop zvijezda Rihanna je cetvrta, a Lady Gaga je s prošlogodišnjeg prvog spuznula na peto mjesto. Na visoko mjesto vratila se Britney Spears, koja je šesta, a Kim Kardashian sedma. Pop pjevacica Katy Perry zauzela je osmo, glumac Tom Cruise deveto, a najmocnjih deset zaokružuje Steven Spielberg. (Hina/Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter