2 Cellos snimili spot za Glee

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nezaustavljivi 2 Cellos i dalje ne miruju. Nakon završene iznimno uspješne turneje po Australiji s Eltonom Johnom Luka Šulic i Stjepan Hauser trenutno se nalaze u Los Angelesu, gdje snimaju epizodu za popularnu americku humoristicno-glazbenu televizijsku seriju "Glee".

U jednoj od najgledanijih serija u svijetu 2 Cellos ce s glumcima izvoditi svoju verziju "Smooth Criminala" te pokušati docarati ugodaj s njihovog originalnog spota. Epizoda ce se emitirati krajem sijecnja.

U vrijeme blagdana 2 Cellos se vracaju u Hrvatsku. Tako ce Stjepan u svom rodnom gradu Puli u ponedjeljak, 19. prosinca u INK-u premijerno predstaviti album "Noc nek' tiho svira", nastao u suradnji s Oliverom Dragojevicem. Iako je Stjepan imao tek 10 godina kada je nastala Oliverova pjesma "Brod u boci", na albumu ga je majstorski popratio na violoncelu, a njihova je suradnja sjajni spoj dvoje vrhunskih glazbenika, odnosno iskustva i mladosti.

No, Hauser se nece ni tu odmoriti jer ce 2 Cellos u srijedu, 21. prosinca održati svoj prvi samostalni koncert u Zagrebu u dvorani "Vatroslav Lisinski". O njihovoj popularnosti govori podatak da je koncert rasprodan u rekordnom roku, danima prije no što su plakati uopce izašli. (L. BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter