Ocekujte totalni rock'n'roll i maksimum energije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi put ce se u Puli, i to u Studentskoj udruzi u Rojcu u petak, pojaviti legende stoner i desert rocka, instrumentalni trio Karma To Burn, osnovan sredinom devedesetih u zapadnoj Virginiji. Nakon što su se 2002. raspali, 2009. su se vratili koncertima i s novim albumom.

Lani su izdali "Appalachian Incantation", a ove godine izbacili su i "V" snimljen u studiju 606 koji je u vlasništvu Davea Grohla. Svoj istoimeni debi album objavili su 1997., 1999. godine "Wild, Wonderful... Purgatory", da bi s "Almost Heathen" iz 2001. potvrdili status jednog od ponajboljih stoner rock bendova novijeg vremena.

Pocetak koncerta najavljen je za 21 sat, no vrata se otvaraju sat vremena ranije. Nažalost, kao predgrupa nece nastupiti najavljeni zagrebacki stoner rockeri Stonebride. Karte za koncert i dalje su u pretprodaji u caffe baru Mimoza, a moci ce se kupiti i na dan koncerta na blagajni dvorane.

Bend Karma To Burn cine gitarist William Mecum, basist Rich Mullins i bubnjar Rob Oswald.

Na pitanje što možemo ocekivati na njihovom koncertu u Puli, Rich nam je odgovorio: - Totalni rock and roll. Maksimum energije i muziku iznad svih ocekivanja. Ocekujte od nas da cemo dobro prašiti i da se necemo ponavljati. (Mladen RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter