Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Los Angelesu su kasno navecer u nedjelju dodijeljene MTV glazbene video nagrade (MTV Video Music Awards) za 2011. godinu, a nagradu za najbolji video dobila je Katy Perry za pjesmu "Firework".

Britanska pop zvijezda je dobila nagradu i za najbolju suradnju i to s Kanye Westom u pjesmi "E.T." za koju je dobila nagradu i za vizualne efekte. Perry je imala ukupno cak devet nominacija, no na koncu se morala zadovoljiti s tri nagrade.

"Ponosna sam na pjesmu Firework za koju sam dobila nagradu. Zaista smo odradili kvalitetan posao. Kada sam je prvi put pjevala imala sam osjecaj da bi to mogla biti dobra prica," porucila je Katy Perry.

Lady Gaga je dobila dvije nagrade - za najbolji ženski video za "Born This Way", te za pjesmu s najboljom porukom, takoder za "Born This Way”. Adele je za pjesmu "Rolling in the Deep" dobila nagrade za režiju i kinematografiju.

Nagrada za najbolji muški video pripala je Justinu Bieberu za pjesmu "U Smile", nagradu za najboljeg novog izvodaca dobio je Tyler, dok je najbolji video u pop kategoriji proglašena pjesma "Till the World Ends" koju izvodi Britney Spears. Najbolji rock video pripao je Foo Fightersima za "Walk", a hip-hop video Nicki Minaj za "Super Bass". Nagrada za koreografiju pripala je Beyoncéa za pjesmu "Run the World".

Upravo je Beyonce bila jedna od glavnih zvijezda veceri. Ovoga puta ne zbog svoje glazbe, vec zbog medijskih nagadanja o trudnoci. Popularna pjevacica je nedavno opovrgnula nagadanja u medijima o tome kako ona i njezin suprug, reper Jay-Z ocekuju svoje prvo dijete, medutim cini se kako je ipak trudna. Beyonce se cijelu vecer smijala, spremno pozirala sa zaobljenim trbušcicem, no niti ona niti i njezin suprug nisu željeli davati nikakve izjave.


Podijeli: Facebook Twiter