Hauser i Šulic nastupili s Georgeom Michaelom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Planetarno popularni i talentirani 2Cellos Stjepan Hauser i Luka Šulic nastavljaju nastupe sa svjetski popularnim glazbenicima te su u cetvrtak nastupili na najglamuroznijem dogadaju godine, preciznije na privatnoj zabavi Eltona Johna u njegovoj kuci u Londonu, zvanoj "White Tie & Tiara Ball", na kojoj se prikupljaju sredstva za Elton John Aids Foundation.

Na toj su svecanosti prisustvovali gotovo svi najutjecajniji i najbogatiji ljudi svijeta, kao i poneki clanovi kraljevske obitelji te mnogobrojni celebrityji, saznajemo iz maila koji su nam proslijedili Hauser i Šulic. U publici su naši decki prepoznali Victoriju Beckham, Simona Cowella, Cheryl Cole, Elizabeth Hurley, Anne Hathaway...

Bio je to znacajan dogadaj. Naime, Elton John i George Michael, koji su poznati po suradnji na Live Aidu 1985. godine, pomirili su se nakon sedam godina svade.

Pjevaci se nisu družili od 2004. kada je Elton izjavio da George više nije sav svoj. Rekao je to nakon što je Michael bio upleten u sve više skandala - seksualnih, ali i onih s drogom. Glazbenik je bio toliko povrijeden Eltonovom izjavom da nije pricao s njim sedam godina.

No, prije nekoliko dana tome je došao kraj. Naime, Elton je sa suprugom Davidom priredio bal u svom domu na koji je došao i George. Elton i George zaboravili su nesuglasice i zajedno nastupili te oduševili okupljene.



Na istoj su veceri 2Cellos, osim s Eltonom, nastupili i s Georgeom Michaelom izvevši s njim poznatu pjesmu "Don't Let The Sun Go Down On Me". 2CELLOS se trenutno nalaze na velikoj europskoj turneji s Eltonom Johnom te su obišli sve velike gradove u Njemackoj, a uspjeli su naci i vremena za gostovanje u dva tamošnja najgledanija TV showa: "TV total Stefan Rabb" i "Frühstücksfernsehen" na Sat 1.

Njihov album takoder obara sve rekorde te se u samo dan nakon izlaska našao na 2. mjestu njemacke top liste Amazon za klasiku te na 1. top liste Itunes.


Podijeli: Facebook Twiter