Britney Spears 1. listopada u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pop zvijezda Britney Spears potvrdila je da u sklopu svoje turneje dolazi u Hrvatsku! Koncert ce održati 1. listopada u zagrebackoj Areni, kamo ce doletjeti iz Budimpešte gdje nastupa vecer prije.

Najavljuje fenomenalan šou na produkcijski zavidnoj razini, po cemu su vec godinama poznati njezini nastupi uživo.

- Pregovaranje nije trajalo predugo, a osobni zahtjevi Britney Spears još nisu poslani. No, poucena iskustvom, uvjerena sam da su price o razmaženosti zvijezda prenapuhane i pretjerane, kazala je Sanja Ajdinovski iz Adria Entertainmenta koji organizira koncert i dodala: "Zasad smo dobili produkcijske zahtjeve iz kojih je vidljivo da je rijec o velikom vizualnom spektaklu, zbog cega smo kapacitet dvorane morali smanjiti na 12.000 mjesta".



Na turneji "Femme Fatale" koja 16. lipnja pocinje u Sacramentu, a u sklopu koje pjevacica dolazi i u Zagreb, Britney promovira svoj sedmi istoimeni studijski album. Singleovi "Hold it against me" i 'Till the world ends' novi su njezini hitovi prodani u milijunima kopija, a koji su joj vratili nekadašnji sjaj.

Britney je glazbenica koja je u prošlom desetljecu slovila za jednu od najprodavanijih umjetnica s više od 67 milijuna prodanih albuma.

Dok je još bila tinejdžerska zvijezda u The Observeru, o njoj su pisali: "U njezinoj dobi djevojcice na zidove lijepe postere svojih idola, a Britney je vec sad zvijezda s tih postera. Ona je zacijelo najstarija tinejdžerska senzacija koju je pop proizveo".

Takav brz poslovni ritam kojem je odmalena podvrgnuta uzeo je danak i stvorio joj brojne osobne probleme. No oporavljena i nova vratila se u velikom stilu, a karte po cijeni od 300 do 700 kuna za njezin debi u Zagrebu u prodaju krecu 13. lipnja na prodajnim mjestima Eventima.


Podijeli: Facebook Twiter