Bon Jovi digao Zagreb na noge

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Boj Jovi, bend koji je gotovo tri desetljeca na sceni i ponosno nosi titulu ambasadora americkog rock and rolla, održao je spektakularni koncert u Zagrebu.

Na maksimirskom stadionu okupilo se više od 30.000 obožavatelja, koji su oduševljeno pjevali i plesali sa svojim idolima Jonom Bon Jovijem, Ticom Torresom, Davidom Bryanom i Richiejem Samborom. Potonji je posebno oduševio ženski dio publike koji je držao transparente poput "Richie, marry me!" (Richie, oženi me!)



- "Podignite ruke u zrak", tako je Jon Bon Jovi pozvao Zagreb da pozdravi njihov dolazak na maksimirski stadion, cime je zapoceo europski dio svjetske turneje "Circle Tour". Vec druga pjesma "You Give Love a Bad Name" izazvala je euforiju obožavatelja.



Upravo kako ih opisuju - bend za prave ljubitelje rock glazbe, ali i za kucanice - privukao je na zagrebacki koncert i stare rockere i njihovu djecu i usplahirene obožavateljice svih generacija. Savršeni zvuk i impresivna pozornica s ogromnim video zidom pružili su publici odlican ugodaj u svim dijelovima stadiona.



Pjesma "We Weren"t Born to Follow" s novog albuma "Circle" na video zidu bila je popracena fotografijama poznatih svjetskih licnosti od Obame do Johna Lennona s jasnom porukom banda o borbi za vlastite ideale. "In This Arms Tonight" John Bon Jovi iskoristio je i za zavodljive osmjehe obožavateljicama u prvim redovima, dokazujuci da je još uvijek neprikosnoveni šarmer. (A. R. K./Novi list )


Podijeli: Facebook Twiter