Prvi album Pokreta otpora

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bend Pokret otpora koji cine neki od clanova grupa Frontalni udar i Reanimacija objavio je, kako ga nazivaju, "svježe sprženi album" koji se može besplatno skinuti s njihove stranice www.pokretotpora.net. Bend cine bubnjar Sigi koji svira i u Reanimaciji, dok gitaristi Igor S. i Wolfgang E. Wolgy, koji je režirao i spot za "Necu", potjecu iz Frontalnog udara.

Njihov prvi album se zove "Demoiluzija" i sadrži 14 pjesama, a napravili su i videospot za pjesmu "Necu" koji se može pogledati na njihovim stranicama. Na albumu se, medu ostalima, nalaze stvari "Asocijalni freak", "Ponižen i povrijeden", "Kazna", "Dovidenja" i "Pulo". Glazbu i vecinu tekstova potpisuje Igor S., osim onih za "Ponižen i povrijeden" te "Pulo" koje je napisao Marinko Matozan Mare. On se u tim pjesmama pojavljuje kao pjevac.

Kompletnu produkciju koja ukljucuje snimanje, remiksiranje i izradu omota napravili su zajednickim snagama u "Podrumu kod Wolgyja", a potom u "Brlogu kod Igora". Dakle, cista kucna produkcija. Kao prateci pjevac pojavljuje se i Ivan Šestan ?i. Bend je osnovan sredinom rujna prošle godine, a u subotu su se prvi put predstavili uživo na Smeovu u Podzemlju Monteparadisa. Ponovno ce na istom mjestu zasvirati 2. travnja zajedno sa srpskim bendovima Brickheads i Detonators.

 


Podijeli: Facebook Twiter