Sunglasses band promovira ljepote Istre


Sunglasses band je u suradnji s turističkim zajednicama Istarske županije i pojedinim poduzetnicima snimio novi video spot pod nazivom "Summer mix" Promo Istra, kojemu je cilj osim promocije samoga banda i promocija Istarske županije kao prekrasne turističke destinacije.

- Želimo zahvaliti svima koji su nam dali podršku i pripomogli u stvaranju ovog projekta za prezentaciju naše županije - turističkim zajednicama Pule, Novigrada, Motovuna, Svetvinčenta, Žminja i Vrsara. Također, želimo zahvaliti Općini Kanfanar, hotelu Carmen Krnički porat, hotelu Kaštel iz Motovuna te restoranu Arlen iz Poreča te svima ostalima koji su nam pomogli, navodi Vedran Đukić.

Spot i pjesmu svojim je prekrasnim glasom začinila i Antonella Mendiković te Iva Štefančić na violini, a zahvale idu i Ivanu Đukiću Braci -majstoru kamere. Band čine Vedran Đukić (vokal i električna gitara), Teodora Dimitrov (vokal i akustična gitara), Slavko Milovanović (vokal, klavijature, harmonika), Ivan Giovanni Tijan (bas gitara) i Dalibor Palko (bubnjevi, perkusije). (B. PETROVIĆ)


 


Podijeli: Facebook Twiter