Novi spot: Hauser i Šulić završili na psihijatriji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

2CELLOS nastavljaju s nizanjem spotova za pjesme s trećeg albuma "Celloverse" a sada se na YouTubeu može pogledati spot za singl "Hysteria", inače obradu grupe Muse. Spot je opet režirao iskusni Kristijan Burlović u produkciji MedVida a snimljen je na odjelu za psihijatriju pulske Opće bolnice. Kako bi dočarali pravo ludilo i histeriju, dečki u spotu glume dvije psihički bolesne osobe koje u rukama drže metle i ufurani su da zapravo u rukama drže violončela i haluciniraju kako energično sviraju. Uz Stjepana Hausera i Luku Šulića koji se pojavljuju u "luđačkim košuljama", opaku medicinsku sestru koja ih pokušava smiriti glumi Nataša Petrić Tasha, čija uloga malo podsjeća na lik sestre Ratched u filmu "Let iznad kukavičjeg gnijezda". Tasha je inače s dečkima već surađivala u spotu "Wake me up". Kostime za ovaj spot radila je Kristina Nefat.

Hauser i Šulić su se našalili i na svoj račun izjavivši da bi da bi uskoro zaista mogli završiti kao u spotu ukoliko nastave ovim luđačkim tempom koji traje već četiri godine. Trenutačno su na velikoj američkoj turneji koja uključuje 40 gradova, a već je mjesecima rasprodana.

Spot za "Hysteriu" je već postao hit na internetu i društvenim mrežama. Posebno je zanimljivo da je spot oduševio Matta Bellamyja, pjevača i gitarista grupe Muse koji je putem Twittera jednostavno poručio "DOISTA biste morali poslušati ovo. Nećete požaliti. Ovo je nevjerojatno!" (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter