Novi spot Alena Vitasovića "Dojdi vamo"


Jučer je na CMC kanalu premijerno prikazan novi spot Alena Vitasovića "Dojdi vamo". Pjesma je izašla u veljači, a predzadnja je koja će se nalaziti na novom albumu. Pjesma je jednostavna i veselog karaktera, a spot koji je jednog sunčanog jutra sniman u centru Pule uljepšali su mnogi prijatelji i prolaznici. Tekstopisac, aranžer i producent pjesme je Tonči Horvat Hus, a snimatelji i montažeri videa su Danilo Caković i Mladen Đaković iz N.O. Production.

Pjesma će u subotu biti predstavljena na TV Novoj u emisiji "Od subote do subote" gdje će Alen nastupiti sa svojim bendom.

Proteklog vikenda Vitasović je održao dva velika koncerta u Vrsaru i u Jušićima, a pred njim su nastupi u Puli, Labinu i Nedešćini, dok ga idući mjesec čeka nastup u Tinjanu te dva velika koncerta u Splitu i u Zagrebu.

Također svakog utorka od 9 do 10 sati i svake subote od 10 do 11 sati emitira se "Dnevnik Alena Vitasovića" koji vode Vitasović i Mario Benčić na valovima Radio Labina te na Gradskom Radiju Trogir srijedom u 20.10. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter