NLV objavili singl i spot "Look around you"


Pulski NLV objavili su videospot za singl "Look Around You" s hvaljenog albuma prvijenca koji se našao u samom vrhu top lista za prošlu godinu. Grupa u petak stiže u zagrebačku Tvornicu kulture.

- Snimanje ovog spota bilo je vrlo intenzivno. Došli smo na set s idejom koju želimo pokušati realizirati. Međutim, kada je sve započelo ponijela nas je neka druga struja. Ovaj "one take" bio je taj jedan neponovljivi trenutak koji nas je sve iznenadio. Nadamo se da ćemo našim slušateljima i u Tvornici uspjeti prenijeti emociju na ovoj razini. Tko zna, možda se i tamo sami iznenadimo kada sve krene, rekla je pjevačica benda Nikol Ćaćić. Spot je režirao Toni Juričić, a asistirala mu je Ivana Kujundžić.

Bend trenutno čine Nikol Ćaćić, Luka Šipetić, Vedran Grubić, Roni Nikolić i Silvio Bočić. Album prvijenac "NLV" dugoočekivano je izdanje koje je stiglo nakon nekoliko singlova, EP-a i mnogobrojnih koncerata po Hrvatskoj i regiji.

Ulaznice u pretprodaji iznose 20 kuna, a na dan koncerta 30 kuna, a osim na službenim prodajnim mjestima u Zagrebu mogu se nabaviti preko stranice www.entrio.hr. Organizator koncerta je YEM. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter