Glas Istre
Petak
28.04.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.04

Mor Roll napravio spot za pjesmu "Norma"

Na scenu se vratio pulski kantautor Vedran Šilipetar koji je opet uzeo svoj nekadašnji pseudonim Mor Roll i pod tim imenom snimio spot za pjesmu "Norma". Produkciju pjesme potpisuje Livio Morosin, a pjesma se vrti na radijima i reakcije su jako dobre.

"Norma" je nastala je ove godine, i to prema ideji Damira Krnjusa, čovjeka rodom iz Pule koji cijeli život živi u Parizu a Norma iz naslova je njegova majka čija se fotografija pojavljuje u spotu.

- Htjeli smo u pjesmi ovjekovječiti ljubav, život, odrastanje i podizanje obitelji u inozemstvu, ali i neraskidive odnose koji nadilaze samu smrt. Pjesma na simboličan način opisuje dijalog muškarca koji je na drugi svijet otišao ranije te se obraća svojoj Normi i poručuje joj da "slomljen trenutak ne znači kraj", kaže Roll. Objašnjava da je to svojevrsni hommage istarskoj ženi i svim obiteljima koje je život i egzistencija odvela u neke druge krajeve, ali su ostali vezani uz svoje primarno ognjište te ostali zajedno do samog kraja.

Spot je sniman u Zagrebu, a posebno je zanimljiva kombinacija starih obiteljskih fotografija koji daju sociološki i modni aspekt i presjek od 1950-ih godina naovamo te autorovim osobnim snimkama s Montmartrea i pariškog metroa. (M. Ra.)Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
27.04.2017 | 00:25
Pristojan poraz Umažanki
26.04.2017 | 22:00
HNL: Hajduk - RNK Split 5-2
26.04.2017 | 19:47
HNL: Inter - Cibalia 1-1
Kultura
Mozaik