Antitodor singlom i spotom najavljuju novi album

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan od najdugovječnijih pulskih punk sastava, grupa Antitodor, snimila je novi singl - to je pjesma "Kapitalistička", kojom najavljuju nadolazeći album "Dobro došli u Hrvatsku". Također, upravo je i objavljen spot za pjesmu "Kapitalistička", koji je sniman u prostorima Saveza kulturno - umjetničkih društava grada Pule te kazalištu Dr. Inat. Redatelj je Dean Bertoli, snimatelj Paolo Valenti.

Pjesma "Kapitalistička" je tako prvi singl s novog albuma, trećeg u njihovom studijskom opusu, a više o svemu rekao nam je frontmen Antitodora, Zoran Todorović Todor.

- Na albumu će se naći 11 pjesama, a još smo u procesu snimanja. Kao i najavni, i ostatak albuma snimit ćemo u studiju "Ja sam gluh" kod Gorana Jularića, a valja reći i da je najavni singl miksao i masterirao Perica Šuran na SAE Institutu u Ljubljani. Novi album planiramo objaviti u vlastitom izdanju prije ljeta. Jer kako se kaže: bolje izdati ploču nego prijatelja, kaže Todor.

Trenutnu postavu benda čine pjevač Zoran Todorović Todor, gitaristi Dino Krivičić i Ivan Jović, basist Dorian Matošević i bubnjar Andrija Tomić. (T. T.)

 


Podijeli: Facebook Twiter