2CELLOS objavili "The show must go on"

2CELLOS u spotu "The show must go on", rezxija Zdenko Basxicxx
2CELLOS u spotu "The show must go on", rezxija Zdenko Basxicxx

2CELLOS objavili su spot za pjesmu "The show must go on" koju je prije više od 25 godina snimila grupa Queen, a za vokalom je tada bio nenadmašni Freddie Mercury. Ovom energičnom i emotivnom izvedbom Luka Šulić i Stjepan Hauser su odali počast Mercuryju koji je preminuo na jučerašnji dan, 24. studenoga 1991. nakon što je iza sebe ostavio brojne hitove koji se i danas slušaju.

- Napokon je došla na red i pjesma grupe Queen. Oduvijek smo to htjeli napraviti, a 25. obljetnica smrti Freddieja Mercuryja je bila savršena prilika da mu napokon odamo počast, rekao je Stjepan Hauser.

Spot je snimljen u Zagrebu, u kazalištu Trešnja, obiluje atraktivnim, apokaliptičnim vizualnim efektima, a režirao ga je Zdenko Bašić.

Slavni violončelistički dvojac trenutačno je u Australiji, a početkom sljedeće godine za Sony Masterworks/Menart objavljuju četvrti studijski album na kojem će objaviti  obrade poznatih filmskih tema.

Idući nastup u susjedstvu je 1. ožujka kada sviraju u Kombank Areni u Beogradu, a više od mjesec dana nakon toga čekaju ih nastupi u ljubljanskoj Areni Stožice i to 7. i 8. travnja. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter