"4" - novi singl i spot grupe Barbari

Barbari (Ira TOMIĆ)
Barbari (Ira TOMIĆ)

Grupa Barbari uspješno nastavlja promociju drugog albuma "Santa Barbara", s kojeg su skinuli već drugi singl nazvan "4" za kojeg je spot režirala Ira Tomić.

- Dobro je znano da ljudi ne znaju što imaju dok to ne izgube. U ovom slučaju, pjesma "4" nije priča onih koji su izgubili već onih koji su izgubljeni, oslobođeni ljubavnih muka od osoba koje su žrtve svoga stanja i svijesti koja je sve samo ne svjesna. Život može biti jednostavan, a uz malo zdravog razuma jednostavan kao i zbrojiti 2 i 2. Potrebna je velika hrabrost prkositi lošim navikama. Upravo to je poanta ove pjesme: napravi nešto za sebe i svoju sreću. Usudi se, poručuju iz benda kojeg za vokalom predvodi bivša pjevačica Gustafa Barbara Munjas. Ona je ujedno i autorica teksta pjesme "4" dok autorstvo glazbe supotpisuje s Alenom Bernobićem.

Album "Santa Barbara" čije su objavljivanje popratile pozitivne recenzije glazbenih kritičara može se skinuti sa službene stranice benda www.barbarimusic.com a prvi singl s albuma bio je "Ma nema veze".

Bend nastupa u utorak 27. siječnja u Puli na velikom međunarodnom događanju nazvanom "Do the Right(s) Thing!" odnosno "Susretu za ljudska prava" u Domu sportova Mate Parlov. Par dana kasnije, u petak 30. siječnja će u programu radio Pule u emisiji "Bez anestezije" odsvirati kompletan album uživo. Uz to, zagrebačka publika imat će prilike čuti i vidjeti Barbare u Tvornici kulture na Valentinovo 14. veljače gdje nastupaju kao podrška grupi Lollobrigida i uz grupu The Hendikeps pripremaju eksplozivni nastup. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter