Rovinj Beach Polo Cup: Tim Adris najuspješniji

Pobjednici - Adris tim u društvu Tomislava Popovića
Pobjednici - Adris tim u društvu Tomislava Popovića

Proglašenjem pobjednika prvog Rovinj Beach Polo Cupa koji se ovog vikenda odvijao na prostoru Porton Biondija, kao i željom Uwea Zimmermanna, člana organizacijskog tima, da se polo spektakl i dogodine održi u Rovinju, te naposljetku jasno izrečenom obećanju predsjednika Uprave Maistre i člana Uprave Adrisa Tomislava Popovića "vidimo se i 2017. na istom mjestu i u približno isto vrijeme", okončan je jedan od najvećih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj.

Pobjedu na pješčanom terenu, kako je to prokomentirao vrckavi Robert Ferlin, na veliko iznenađenje je odnio tim Adris, čijim je članovima Tomislav Popović uručio sponzorske nagrade Tiffanyja, La Martinine torbe za kacige, odnosno ručne satove marke TAG Heuer. Drugoplasiran je tim TAG Heuer, a treći Heineken, čije su članove ekipe gledatelji samoinicijativno proglasili najzabavnijom i najsimpatičnijom polo ekipom turnira. Četvrto, ujedno i posljednje mjesto na turniru, osvojio je tim Jamnica.

No, bez obzira na poredak ekipe nisu imale razloga za ljutnju jer je turnir sudio Marc Holmes, aktivni polo igrač s dvadeset godina iskustva, koji je ujedno proglašen i najboljim sucem u ovom sportu. Velike ovacije samih natjecatelja, ali i gledatelja, dobio je Chris Hyde u ulozi komentatora. Njegovo je iskustvo u polo areni nemjerljivo.

Na svečanosti zatvaranja Rovinj Beach Polo Cupa posebnu pohvalu za doprinos odličnoj organizaciji Tomislav Popović je izrekao Turističkoj zajednici i Gradu Rovinju, kao i ekipi od 250 osoba koja je svojim radom i angažmanom doprinijela da se turnir u "kraljevskom sportu" u Rovinju održi na ovako visokoj razini. (Nina ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter