Pula: Stradao motociklist u Rakovčevoj

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

U sudaru renault clija i motocikla koji se dogodio danas oko 13 sati na raskrižju Rakovčeve i Ulice rimske centurijacije ozlijeđen je muškarac koji je upravljao motociklom te je prevezen u pulsku Opću bolnicu.

Zasad nije poznato je li lakše ili teže ozlijeđen. Na mjestu nesreće doznajemo da je do nje došlo jer je automobil clio iz smjera Ulice rimske centurijacije ušlo u raskrižje, na glavnu, Rakovčevu ulicu i oduzelo prednost motociklu koji se kretao prema centru grada. Motocikl, koji se nalazio na prometnici s prednošću prolaska, udario je u desnu bočnu stranu clija, odnosno vrata suvozača i pao nasred kolnika Rakovčeve.

Clio je nakon sudara prošao kroz raskrižje i ušao u drugi dio Ulice rimske centurijacije gdje je prednjim dijelom udario u stražnji lijevi žmigavac nepropisno parkiranog vozila fiat uno. Nakon što je s mjesta nesreće motociklist odvezen vozilom Hitne pomoći policija je obavila očevid tijekom kojeg se promet Rakovčevom odvijao jednim prometnim trakom. Prema riječima očevica nesreće koji se mopedom kretao Rakovčevom iza motocikla, stradali muškarac nije teže ozlijeđen. (M. Ko., snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter