Pula: Dvije osobe lakše ozlijeđene u sudaru

Prometna nesreća na križanju Rakovčeve i Zadarske ulice u Puli (D. MEMEDOVIĆ)
Prometna nesreća na križanju Rakovčeve i Zadarske ulice u Puli (D. MEMEDOVIĆ)

Na križanju Rakovčeve i Zadarske ulice u utorak se oko 9 sati dogodila prometna nesreća u kojoj su, na sreću, lakše ozlijeđeni vozač VW Pola riječkih registracijskih oznaka - 40-godišnji Riječanin i njegova 41-godišnja suvozačica iz Pule kojima je pomoć pružena u pulskoj Općoj bolnici.

Do nesreće je došlo kada je Riječanin upravljao Polom kolnikom Zadarske ulice te ušao u raskrižje sa Rakovčevom oduzimajući pritom prednost VW Passatu pulskih oznaka kojim je Rakovčevom ulicom upravljao 36-godišnjak iz Poreča. Tako je došlo do snažnog udara prednjeg dijela Passata u lijevi bočni dio Pola koji se zarotirao i desnom bočnom stranom udario u zid zgrade u Rakovčevoj.

Na mjestu sudara su, da bi izvukli unesrećene iz VW Pola, intervenirali pulski vatrogasci, a ozlijeđeni su vozilom Hitne pomoći prevezeni u pulsku Opću bolnicu. Zbog očevida je policija dijelove Rakovčeve i Zadarske ulice zatvorila za promet koji se normalizirao tek nakon što je vučna služba uklonila vozila s ceste. (M. Ko., snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter