Joksimović "zapalio" Dance Arenu

(M.MIJOŠEK)
(M.MIJOŠEK)

U subotu, nakon ekshibicijskog meča Gorana Ivaniševića i prijatelja, svi su s nestrpljenjem očekivali dugo najavljivani koncert otvorenja ovogodišnjeg Konzum Croatia Open Umag. Publika željna dobre glazbe koja se zaputila na koncert Željka Joksimovića, stajala je u koloni da bi došla do Stella Marisa, epicentra teniskog turnira i zagarantirane zabave.

Dugoočekivani koncert otvorenja ''zapalio'' je Dance Arenu. Domaćini i turisti uživali su u glazbi pop pjevača. Publika je bila mnogobrojna, raspjevana i rasplesana, te je uživala u odličnoj atmosferi koja je zaokružila ovu veličanstvenu večer.

Joksimović je izveo brojne hitove koje je pjevao zajedno s publikom, poput ''Devojka sa polja zelenih'', ''Crnokosa'', ''Ludak kao ja'', ''Ranjena zver'', ''Nije ljubav stvar'', ''Lud i ponosan'' i mnoge druge. Također, pjevao je i Bešlićevu pjesmu Miljacka, koju je on komponirao, aranžirao i producirao.

Atmosfera je bila neviđena, more ljudi plesalo, skakalo i pjevalo najveće hitove ovogodišnjeg člana žirija X-Factor Adrie.

Joksimović je otvorenje odradio u velikom stilu, a narednih se dana zabavni program nastavlja.

Nakon sportske euforije na teniskim terenima, večeras će vruće RNB i hip-hop ritmove na umaški plesni podij donijeti  DJ Sheko, legenda hrvatske scene. (Tea GRGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter