Nona Milka preuzela Karla

Dobitnica je preuzela nagradu Glasa Istre u pulskom salonu Autowilla (D. MEMEDOVIĆ)
Dobitnica je preuzela nagradu Glasa Istre u pulskom salonu Autowilla (D. MEMEDOVIĆ)

Dugogodišnja vjerna čitateljica Milka Kalčić jučer je došla na svoje! U pulskom salonu Autowill d.o.o. sretna dobitnica preuzela je ključeve Opel Karla, superpremije nedavno završene nagradne igre našeg lista.

- Velika je sreća osvojiti ovakvu nagradu. Auto je krasan, pravi gradski ljepotan kojega će koristiti netko od brojnih vozača u obitelji, rekla je naša čitateljica koja nema vozačku dozvolu i nije se nadala da će imati svoj automobil, ali božica Fortuna odlučila je drugačije.

Mnogobrojne čestitke stizale su ovih dana sa svih strana, a da se dobar glas daleko čuje, uvjerila se kada ju je nazvala i rodbina iz američkog grada koju nije čula tridesetak godina.

Na primopredaju su je dopratili kći Danijela i sin Goran, a čestitke obitelji Kalčić uputili su predstavnici Glasa Istre i Autowilla koji su mogli samo potvrditi da se četrdesetak godina vjernost Glasu Istre itekako isplatilo.

Naši posebni gosti jučerašnje svečanosti bili su četverogodišnji Erik Paretić i šestogodišnja Aurora Žilović koji su na izvlačenju u Balama na Pinca festu, uoči Uskrsa, izvukli Milkinu omotnicu i tako joj priredili nezaboravne praznike. Jučer su ih dopratili Erikova nona Mirjana i nono Roman. I maleni su znali da su teti Milki omogućili osvajanje velike nagrade, te su iskušali kako izgleda sjediti za upravljačem Opel Karla. Aurora nam se povjerila da već zna i mijenjati brzine, a u novinama već čita naslove. Erik glumi i recitira, a Aurora, osim toga, igra odbojku i pohađa ritmiku. Glas Istre i Milka nagradili su ih slatkišima i igračkama, a naš fotoreporter imao je pune ruke posla snimajući zanimljiv susret.

Uz automobil, naša je sugrađanka dobila i policu autoodgovornosti, dar pulske podružnice Jadranskog osiguranja, koju joj je uručio Luka Brkić, izvršni direktor pulske podružnice.

Jadransko osiguranje jedno je od vodećih društava na hrvatskom tržištu. U ponudi društva nalazi se preko 150 vrsta osiguranja, a više od četvrt milijuna klijenata prepoznalo ga je kao Društvo koje osiguranicima pruža cjelovitu, brzu i efikasnu uslugu, počevši od osiguranja motornih vozila i imovine do osiguranja od odgovornosti.

Druženje u pulskom salonu završilo je zdravicom na kojoj smo od voditelja Igora Krajcara saznali da je Autowill d.o.o. ovlašteni Opel partner već punih 47 godina. Prva poslovnica osnovana je u Vukovaru i danas su jedna od najstarijih i najvećih uvoznika automobila u Hrvatskoj.

Prodajni saloni obogaćeni su 2015. godina i osnivanjem Toyota Autowill salona u Poreču. Osim novih vozila, prodajni segment čini i ponuda dodatne opreme, rezervnih dijelova, servisiranje te kvalitetna rabljena vozila po izuzetnim cijenama.

Milki želimo još mnogo izrezanih kupona i najavljujemo uskoro novu, veliku nagradnu igru i atraktivnu glavnu nagradu. Pažljivo čitajte, izrezujte kupone i nadajte se nagradama! (Mirjana PERKOVIĆ MELON, snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter