Mima namještaj u novom prostoru na 4.000 kvadrata

(N.LAZAREVIĆ)
(N.LAZAREVIĆ)

Stotinjak gostiju, poslovnih partnera i posjetitelja nazočilo je u subotu svečanom otvorenju novih prostora tvrtke Mima namještaj koji je nedavno preselio u novi, moderniji i prostraniji prostor na adresi Valica 3 u Puli. Svi koji su u subotu ujutro došli razgledati novi prodajni salon koji se proteže na ukupno 4 tisuće kvadrata, imali su priliku izabrati nešto iz njihovog bogatog asortimana budući da u svojoj ponudi imaju apsolutno sve za uređenje svakog doma.

Povodom otvorenja, cijeli asortiman Mime jučer je bio na popustu od 20 posto. Također, bila je to i prilika za kupnju bijele tehnike koja je bila na popustu od 10 posto, a Mima je odlučila i nagraditi kupce s najvišim računom koji je mogao dobiti još dodatni poklon u iznosu od 20 tisuća kuna.

Izvršna direktorica tvrtke Marina Marjanović naglasila je da je preseljenje u novi prostraniji prostor, bio logičan potez odnosno prirodan put rasta i razvoja poduzeća koji se stvara godinama, rekavši da je ova veličina salona najbolji omjer ponude namještaja potrebama veličine grada Pule, temeljeno na iskustvima prodaje namještaja u Europi.

Po njenim riječima, Mima uz Pulu, još ima poslovnice u Umagu i Poreču dok na razini cijele Hrvatske imaju osam poslovnica-po dvije u Rijeci, Malom Lošinju, Samoboru, Karlovcu, Koprivnici, Zadru i Šibeniku. Marjanović je navela da su posebno ponosni što je čak 50 posto namještaja proizvedeno u vlastitoj proizvodnji, kazavši da tvrtka trenutno broji 180 zaposlenih u cijeloj Hrvatskoj, dok samo na području Istre imaju 80-tak djelatnika.

Na otvorenju je bio i pulski gradonačelnik Boris Miletić koji je u neformalnom tonu kazao da je još u vrijeme studiranja radio kod vlasnika Mima namještaja Milenka Marjanovića. "Kao poslodavac je bio težak i vrlo zahtjevan ali uvijek fer", kazao je gradonačelnik i zahvalio na tome što tvrtka zapošljava lokalne radnike.

Na otvorenju u prigodnom programu nastupio je i dječji zbog Zaro s voditeljicom Lindom Milani kojoj je potom direktorica tvrtke Marina Marjanović uručila novčanu donaciju u iznosu od tri tisuće kuna. Mima namještaj već godinama svoje  poslovanje bazira na društveno odgovornom i socijalno osjetljivim načelima a cilj im je da dio vlastitog profita uložiti u zajednicu.

Uručili su i donaciju od sedam tisuća kuna Zvjezdarnici Višnjan koju je primio Korado Korlević. On je pak kazao da mu je ova tvrtka vratila nadu da ipak postoje ljudi koji su shvatili da su djeca najbitnija. Gosti su uz zdravicu mogli kušati delicije koje je pripremio restoran Vela Nera dok su se za glazbeni  štimung, u svom prepoznatljivom stilu pobrinuli Gustafi. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter