Klaudio Sošić "uskočit će" u novu Corsu

Dobitne omotnice izvukla je petogodišnja Petra Ružić (M. MIJOŠEK)
Dobitne omotnice izvukla je petogodišnja Petra Ružić (M. MIJOŠEK)

Hrvatski automobil godine, superpremija nagradne igre Glasa Istre u trajanju od 23. veljače do 20. ožujka ide u  Brajkoviće 14 kraj Kanfanara.

Sreća se nasmiješila našem dugogodišnjem čitatelju koji je za 25 sakupljenih kupona osvojio novu Opel Corsu, automobil trendovske pete generacije njemačkog bestsellera koji su osigurali Glas Istre i Autowill d.o.o., a pulska podružnica Allianz osiguranja pobrinula se za policu autoodgovornosti.

Zadatak izvlačenja dobitne omotnice imala je petogodišnja Kaštelirka Petra Ružić koja je u Buiće stigla s tatom Josipom.

Uz podršku Edija Maružina iz Gustafa, ovoga puta voditelja priredbe, iz velike hrpe omotnica najprije je izvukla jednu za koju je povjerenstvo utvrdilo da sadrži neispravno ispunjene kupone nakon čega je Petra krenula ispočetka. Ovoga puta uspješno i glavnu je nagradu poslala u Brajkoviće, a za trud Glas Istre ju je nagradio uskršnjim čokoladnim jajem i lutkom.

U svim ostalim izvučenim omotnicama bilo je "sve po reguli" što je potvrdila Marija Hrvatin, javni bilježnik iz Poreča te članovi povjerenstva za kontrolu kupona: Igor Krajcar, voditelj salona Autowill iz Pule, u publici izabran Veničo Glavičić te predstavnica Glasa Istre.

Sreća je htjela da većina ostalih izvučenih nagrada ostane na jugu Istre.

Puljanka Gabrijela Rašković, Stankovićeva 34 osvojila je drugu nagradu, izbor robe u trgovini namještaja Meblo u vrijednosti od 10.000 kuna, a izbor u istoj trgovini u vrijednosti od 5.000 kuna ide njenom sugrađaninu Vladimiru Gaglijardiju u Pješčanu uvalu 2/24.

Klima uređaj LG preuzet će  čitateljice Manuela Bonassin iz Rovinja, Braće Pesel 20, Lara Karlović iz Vodnjana, Željeznička 11 i Puljanka Anica Hlušička, Veruda 27.

Deset petih nagrada čine poklon-paketi prehrambenih proizvoda u vrijednosti od 1.000 kuna,  a osvojili su ih: Puljani Josip Litra, Bratulićev prilaz 13,  Sanja Bašić, Argonautska 76, Tajana Jakus, Valdebečki put 67, Mauricio Zuban, Akvilejski prilaz 1, Jovan Nikolić, Divkovićeva 8/7, Klaudio Glavina, Divkovićeva 2,  Čedomir Dušić iz Pazina, Zarečje 27 a,  Martina Franković iz Labina, E. Štemberger 1/a,  Rosela Pavletić iz Buzeta, Sportska 6/3 te Neven Krt iz Umaga, Jeci 111.

Njihove omotnice izvukli su gosti izvlačenja, porečka kuglačica, osvajačica Svjetskog kupa, Nataša Ravnić Gašparini i ultramaratonac Robert Radojković, pobjednik nedavno održanog maratona Zagreb – Čazma.

No, osim  nagrada Glasa Istre, i domaćin našeg subotnjeg druženja s čitateljima, Autowill nagradio je jednog među posjetiteljima Dana otvorenih vrata koji su u vremenu od 8 do 15 sati stigli u salon. Njihovu primamljivu nagradu, a to je  vikend vožnja novom Corsom s punim spremnikom goriva, iskoristit će Rikardo Erjavac iz Gračišća. Najveći Opel partner u Hrvatskoj s tradicijom duljom od 40 godina, omogućio je jučer zainteresiranima testnu vožnju novom Corsom, brojne pogodnosti prilikom kupovine opreme ili rezervnih dijelova,  pogodnosti kupovine "staro za novo", a  za sve je upriličio i zakusku. Opširnije o jučerašnjem izvlačenju donosimo u sutrašnjem broju. (Mirjana PERKOVIĆ MELON, snimio Milivoj MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter