Djed Božićnjak stigao u pulsku Zračnu luku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U pulsku Zračnu luku u utorak je "posebnim letom" sa Sjevernog pola sletio Djed Božićnjak koji je donio brojne darove za najmlađe. Ovaj posjet je organiziran u suradnji s općinom Ližnjan, Turističkom zajednicom općine Ližnjan i tvrtkom Airport line.

Planirani dolazak Djeda Božićnjaka bio je točno u 17 sati, ali je zbog velike snježne mećave na putu sa Sjevernog pola, zrakoplov Djeda Božićnjaka kasnio 15 minuta kada su ga veselo i sretno dočekali najmlađi, a vatrogasna služba Zračne luke Pula, pripremila mu je poseban vodeni pozdrav i dobrodošlicu u Pulu.

Djed Božićnjak je u pratnji svojih vilenjaka i Pulskih mažoretkinja, na opće oduševljenje mnogobrojne djece, ali i njihovih roditelja, donio i podijelio brojne darove za djecu predškolskog i školskog programa općine Ližnjan, kao i za djecu s prebivalištem na području općine Ližnjan.

Dok su mnogobrojna djeca uživala u društvu Djeda Božićnjaka i primala svoje darove, roditeljima, ali i svim prisutnim gostima, bile su osigurane besplatne fritule i kuhano vino u glavnom holu putničke zgrade.

Cijeli program dočeka Djeda Božićnjaka i podjela darova, uz pomoć veselih vilenjaka i Pulskih mažoretkinja, trajao je do 19.30 sati. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter