Počeo Croatia Bike Week

Počeo Croatia Bike Week
Počeo Croatia Bike Week

Duž Vukovarske ulice u Puli u ponedjeljak navečer su se mogli vidjeti brojni parkirani motocikli, s registracijskim tablicama iz cijelog svijeta - a sve to u povodu početka ovogodišnjeg Croatia Bike Weeka u organizaciji moto kluba Twin Horn MC.

Tradicionalno se prvi dan Croatia Bike Weeka održava u caffe baru Mimoza, a osim motora i druženja, tu je bila i nezaobilazna živa svirka. Nakon odlične prošlogodišnje fešte, i ove godine ponovo je nastupio energični pulski rock cover trio CherryBombz, koji su izveli repertoar rock, punk, metal i domaćih uspješnica, te su se tu našle pjesme grupa poput Uriah Heep, The Cult, Jimi Hendrixa, Led Zeppelina, Iron Maidena, Atomskog skloništa, Guns n' Roses, AC/DC… Našlo se tu za svakog ponešto, publika je plesala i pjevala uz CherryBombze, a brojni posjetitelji, od kojih su neki prešli popriličnu kilometražu da bi stigli do Pule, nastavili su druženje i nakon koncerta. Jer, Croatia Bike Week, je okupljalište prijatelja koje veže ljubav prema motorima, a oni se pak najčešće sreću na ovakvim manifestacijama.

Croatia Bike Week traje do kraja tjedna - točnije, završava u nedjelju, 4. rujna.

Danas (utorak) je na programu koncert dua Muha i Veco u Batana Beach Baru u Pješčanoj uvali, u srijedu u 21 sat na Monumentima nastupa grupa Cool Shakes, a u četvrtak također na Monumentima, u 22 sata nastupa grupa Night Express.

Petak na Monumentima donosi bogat program koji počinje u 17.30 sati Stunt Showom Dejana Špoljara, u 19 sati kreće CBW Gitarijada, u 21.30 nastupa Twin Horn Band, u 23.30 The Second Hand Band te u 1 sat Sister Soul & Blaxperts.

Subotnji program na Monumentima počinje u 14 sati izložbom oldtimera, a u 16 sati s Monumenta kreće defile motorista gradom.

Od 17 sati nastavlja se program na Monumentima, i to uz Stunt Show Dejana Špoljara, u 18 sati su moto igre, u 19 sati je Custom Show, a svirka počinje u 21 sat kad nastupa Tribute to Hendrix - Vedran Božić & Rock Masters. U 23 sata nastupa Opća opasnost, a u 1 sat je Sexy Show, nakon čega u 1.30 sati nastupa Tribute to Led Zeppelin - Kula. (M. RADIĆ, snimio N. LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter