Oni u ljubav vjeruju

The Night Express (M. ANGELINI)
The Night Express (M. ANGELINI)

Valentinovska večer u dvorani SRC Mirna, mjestu poznatom kao Pattinaggio, protekla je u znaku prigodnog Koncerta ljubavi i pozitive na kojem su nastupili Arsenal Band i The Night Express. Iskusni Arsenalovci su publiku zagrijali obradama domaćih i stranih hitova starijeg datuma pa su se na repertoaru našle pjesme Claptona, Presleyja, Marleyja, Riblje čorbe, Idola, Zabranjenog pušenja i drugih poznatih bendova i izvođača, a svoj set okončali su s "Mi plešemo" gdje je dio publike, uglavnom ženske, i zaplesao. Njihov je nastup bio podsjetnik i na godine u kojima su svi ti hitovi nastali, a o čemu je prije svake pjesme koju rečenicu izdeklamirao Denis Mikolić za bubnjevima.

Nakon što su Arsenal uspjeli natjerati publiku da se približi bini i zauzme podij na kojem su bili baloni u obliku srca, glazbenike jedne malo starije generacije, zamijenili su oni mlađe generacije okupljeni u The Night Expressu koji su dodatno zagrijali atmosferu u dvorani koja se sve više punila. Oni su nastavili nizanjem obrada, iako na svoj način, spojivši ih u jedan nabrijani medley, također kombiniravši pjesme domaćih i stranih izvođača, te su repertoar popunili nešto recentnijim radijskim hitovima što se dopalo publici u kojima je bilo pripadnika i pripadnica svih generacija.

Da se ne zaboravi koji je dan, u prvoj su pjesmi poručili "Ja u ljubav vjerujem", a publika se polako rasplesala te zapjevala. Čini se ipak da su pripadnice ljepšeg spola bile nešto opuštenije, a spomenimo i da je ulaz za njih bio besplatan i dobile su ružu. (Mladen RADIĆ, snimio Manuel ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter