Dražen Zečić raspjevao publiku

Dražen Zečić nastupio je u Fažani (D. MEMEDOVIĆ)
Dražen Zečić nastupio je u Fažani (D. MEMEDOVIĆ)

Na dječjem igralištu u Fažani preksinoć je nastupio jedan od najpoznatijih domaćih izvođača lakih nota, Dražen Zečić. On je nastupio na besplatnom koncertu koji je opet organizirala Općina Fažana, a privukao je brojne ljubitelje Zečićevih balada i veselica kojih je bilo u dovoljnom broju da publiku razvesele, ali i rastuže.

- Trudit ćemo se zaboraviti probleme, poručio je već nakon prve pjesme ovaj glazbenik koji je na sceni već dvadesetak godina. Njegove su pjesme jednostavne i nema tu puno filozofije.

Popularni Zeko publiku je tako razgalio pjesmama kao što su "Crni kralj i bijela dama", zatim "Govore mi mnogi ljudi da sam rano ostario" koju je publika zdušno otpjevala s njim kao što mu se pridružila i na drugim pjesmama, a niz balada prekinuo je s plesnom "Ja sam tebi bio sve". Vrhunac koncerta stigao je s "Ima li nade za nas", "Ako odem prijatelji" i "Nitko nema dva života" koja je bila znak da se koncert bliži kraju.

Zečić i Banana su publiku zabavljali dva sata, nižući hitove koje publika dobro zna. Pjevač je na početku izrazio zadovoljstvo što je koncert počeo rano, a bilo je to nešto iza 21 sat.

Grupa Banana publiku je zabavljala obradama i prije samog nastupa Zečića, a kao još jedan gost nastupio je mladi Gianluca Draguzet, koji se predstavio svojim pjesmama. (M. RADIĆ, snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter