Olujno nevrijeme na zagrebačkom području

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Velikogoričko područje u utorak navečer pogodilo je olujno nevrijeme u kojemu je oštećeno 20-ak vozila te kuća i zgrada, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Orkanski vjetar je u Velikoj Gorici u olujnih pola sata odlomio limene pokrivače s krova zgrade u Zagrebačkoj ulici, koji su pali na parkirane automobile gdje je više njih oštećeno, a vjetar je porazbacao stolove, stolice i suncobrane s terasa kafića.

Portali javljaju kako je taj dio grada ubrzo blokirala policija koja zajedno s vatrogascima uklanja limene komade s deset oštećenih automobila i trgovine.

Vatrogasci su uklonili više srušenih, dotrajalih stabala u istočnom dijelu Zagreba na Peščenici, odnosno području Petruševca i Resnika. Nema ozlijeđenih i sve je pod kontrolom, potvrdili su u Javnoj vatrogasnoj postaji Zagreb. (Hina)

Grom udario zadarsku tržnicu, dvije žene ozlijeđene

Za jakog nevremena koje je jutros pogodilo zadarsko područje, grom je udario na zadarsku tržnicu pri čemu su dvije žene ozlijeđene i prevezene su u bolnicu.

U zadarskoj Općoj bolnici doznaje se da su žene stabilno te da su zadržane na promatranju. Zadarski Županijski Centar 112 izvijestio je da je jutros oko 7.30 udario grom na gradskoj tržnici ispred trgovine "Konzum" i da su pritom ozlijeđene dvije osobe, koje su djelatnici Hitne medicinske pomoći prevezli u Opću bolnicu Zadar. Zadar je tijekom jutra pogodilo jako grmljavinsko nevrijeme, a samo od 7 do 8 sati na zadarskom području palo je 15 litara kiše po metru četvornom. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter