Tjedan motora i rock'n'rolla "preselio" na Monumente

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Treći dan ovogodišnjeg izdanja Croatia Bike Weeka u organizaciji moto kluba Twin Horn MC, jučer se «preselio» na Monumente, standardnu «bazu» ove velike fešte motora i rock'n'rolla. Nastupio je dobro znani pulski bend Muha, Veco & Company, inače kućni bend Rock Caffea, koji su još jednom dokazali reputaciju vrsnih zabavljača pred brojnom publikom, kojima su predstavili repertoar rock i blues standarda.

Iako je riječ tek o srijedi, brojni motoristi iz svih krajeva svijeta već su se utaborili u kampu Croatia Bike Weeka na Monumentima.

Sljedećih dana očekuje se još veliki broj posjetitelja, a najavljen je i bogat program. Tako će se u četvrtak na Monumentima održati koncertna večer s dva benda - sviraju Rolling Stones Cover Band i Double Dose, a u petak program počinje u 18 sati akrobatskim showom Dejana Špoljara, dok glazbeni dio počinje od 21 sat koncertom grupa Steelhammer, Lynyrd Skynyrd Tribute, AC/DC Tribute i Delta Blues Gang.

U subotu u 14 sati je susret oldtimera, a u 16 kreće defile motociklista po gradu. Dejan Špoljar ponovo će se predstaviti moto akrobacijama u 17 sati, a u 18 sati kreću moto igre. U 19 sati je izbor najboljeg prerađenog vozila, a koncertni program kreće u 20 sati Pink Floyd Guitar Showom, Twin Horn Band nastupa u 21 sat, a Goran Bare i Majke nastupaju u 23 sata, nakon čega je vatromet, zatim sexy show, a koncertni program zatvara ZZ Top Tribute Band.

Ulaz i kampiranje je besplatno za sve koji dođu motociklom, dok će ostali za ulaznicu izdvojiti 50 kn. Ulaz se naplaćuje samo u petak i subotu, a ostale je dane besplatan za sve. (T. T.)

 


Podijeli: Facebook Twiter