Teška Industrija i Slavonia Band zagrijali Karolinu

(D.MEMEDOVIĆ)
(D.MEMEDOVIĆ)

Teška industrija i Slavonia Band zabavili su sinoć publiku u šatoru na Karolini u sklopu Good Mood Festa. Slavonia Bandu pripao je zadatak da probije led i to doslovce jer je u šatoru bilo jako hladno, a koncert su započeli pred možda pedesetak ljudi.

Dva sata kasnije, nakon što su izredali svoje autorske stvari i obrade, publika je već solidno napunila šator, a i hladnoća unutra je malo popustila.

Taman da na red dođe Teška industrija, u postavi koja je spoj starih i novih članova i kojoj je za mikrofonom simpatična Lea Mijatović. Ona je odmah obznanila svekolikom pučanstvu željnom zabave i žednom koječega drugog tekućeg da će izvesti cijeli album „Bili smo raja“, koji se inače sastoji od obrada klasičnih hitova sarajevske pop škole iz koje je i Teška industrija potekla prije 40 godina i dala svoj prilog. Očekivala je i da joj se publika pridruži u pjevanju a ona je to učinila već na prve stihove „A i ti me iznevjeri“, hita Bijelog dugmeta iz vremena kada ih je za mikrofonom predvodio Alen Islamović.

Koncert se nastavio u takvoj atmosferi a ubrzo se Lei Mijatović, Ivici Propadalu, Vedžadu Hadžiavdiću i ostalima iz benda pridružio Branko Ilakovac, prvo ime Slavonia Banda a kako bi izveli njihovu zajedničku skladbu „Žena za utjehu“. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter