Šikići: Izletio s ceste i autom se zabio u zid


U izlijetanju Forda Focusa pulskih oznaka s ceste kod Šikića koji se potom zabio u betonski zid teške je ozljede u nedjelju zadobio 26-godišnji suvozač s područja Ližnjana, dok su lakše ozlijeđeni 28-godišnji vozač iz Pule te 19-godišnjak s područja Ližnjana koji se u Fordu nalazio kao putnik.

Iz Operativno - komunikacijskog centra Policijske uprave istarske doznajemo da je u 12.55 sati 28-godišnji Puljanin pod utjecajem 1,26 promila alkohola upravljao Fordom Šišanskom cestom te je dolaskom do kućnog broja 185 ušao neprilagođenom brzinom u oštar i nepregledan te je izgubio nadzor nad automobilom. Tako je Ford djelomično prešao izvan kolnika pa se vratio na njega, ali je onda u zanošenju udario u betonski zid.

Ozlijeđeni vozač i putnici prevezeni su u pulsku Opću bolnicu gdje je utvrđeno da je 26-godišnji suvozač zadobio frakturu podlaktice što je teška tjelesna ozljeda dok su vozač i putnik lakše ozlijeđeni. Protiv vozača, 28-godišnjag Puljanina, policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom. (M. Ko., snimio D. MEMEDOVIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter