Show "Zvijezde pjevaju" napustili Martina i Ricardo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Druga emisija HRT-ova showa "Zvijezde pjevaju" donijela je prvo ispadanje – napustili su ga Martina Validžić i Ricardo Louque. Martina i Ricardo sinoć su pjevali "Son of a preacher man" za koju su osvojili 22 boda, što nije bilo najmanje, no presudili su glasovi gledatelja. Žiri je bio zadovoljan njihovom izvedbom, posebno najstroža članica Martina Tomčić.

- Odličan izbor pjesme, jako mi je kompatibilna s tvojim karakterom, tvoja karizma je pojela pozornicu, rekla je Tomčić svojoj imenjakinji Validžić, dok je Zrinko Tutić dodao da se osjetila sjajna energija. Unatoč ispadanju Martina nije bila razočarana. "Ja sam i došla ovdje jer sam htjela iskusiti kako je nastupiti s profesionalcima. Ovo je jedno prekrasno iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Super zabava i super provod i nekako nisam ni očekivala da ću imati više od dvije emisije", rekla je Martina u svojim prvim dojmovima.

Najbolji večeras bili su Lana Barić i Saša Lozar s 25 bodova za svoju izvedbu pjesme "Ain't no mountain high enough". "Nije ovo lako za pjevati. Lana, dobro si se ti unutar toga snašla", komentirao je Tutić, dok je Martina Tomčić rekla da joj vokal nije toliko lijep, no u ovoj pjesmi joj je savršeno odgovarao.

- Trema je nestala večeras. Puno bolje sam raspoložena večeras nego u prošloj emisiji. Nisam mislila da će me žiri ovako nahvaliti. Nemam komentara na ocjene, rekla je Lana.

Drugi najbolje ocijenjen par bili su Ana Rucner i Vlado Kalember, s 24 boda za svoju interpretaciju pjesme "To love somebody", koju je žiri dobro prihvatio. "Jako mi se to dopalo. Tako ste sofisticirani, odabrali ste antologijsku pjesmu. Vlado je pokazao da je pravo muško. Prekrasno", rekla je Zdenka Kovačiček, a Zrinko Tutić dodao je da je Vlado izabrao jednu lukavu pjesmu, dok se Ana lijepo uklopila.

- Večeras je bilo super, bila sam sigurnija nego prvi put. Ali zaista uživam, bila je lijepa pjesma i bili smo zaista sinkronizirani nas dvoje, komentirala je Ana.

Sinoćnja emisija ponovno je donijela i izjednačenje, pa su tako Petra Dugandžić i Ervin Baučić te Miran Kurspahić i Renata Sabljak imali po 23 boda.

Petra i Ervin otpjevali su "I just wanna make love to you". Zrinko Tutić rekao im je da su bili dobri što se njega tiče, a Martina Tomčić da je bilo bolje nego prošli put. "Bilo je malo treme, malo sam se uvukla u sebe. Ali sam se koncentrirala više nego u prvom nastupu. Ovo je pregenijalno", rekla je Petra.

Miran i Renata otpjevali su "Whole lotta Rosie" što je izazvalo oduševljenje žirija. "Mirane, vidim da si ti multipraktik. Ovo je bilo sjajno", rekao je Tutić, dok je Zdenka Kovačiček dodala da je vidjela pravi imidž, pravi senzibilitet, pravu atmosferu.

- Rock, to je moje područje i bio sam u elementu. Ocjene žirija su takve kakve jesu. Idemo dalje i dobro je, bio je zadovoljan Miran.

Mirko Fodor i Danijela Martinović za svoju su interpretaciju pjesme "Donna" Psihomodo popa dobili 20 bodova i pohvale za performance. "Osmislili ste odličan performance. Danijela, večeras vidim da si u odličnoj formi jer si ga dobro imala pod kontrolom", rekla je Zdenka Kovačiček. Zrinko Tutić Fodoru je rekao da misli da je Gobac ugrožen.

- Jedino trebaš poraditi na kostimografiji jer je on tu autentičniji komentirao je Tutić. "Jako smo zadovoljni komentarima žirija. Sve što su rekli stoji", kratko je rekao Fodor.

Tina Katanić i Marko Tolja za svoju su "Stand by me" dobili 19 bodova. Žiri je komentirao da je to prekrasan odabir pjesme. "Što se mene tiče, imaju sve. Lukav si ti, Tolja. Dobro si se snašao i što se mene tiče, mladi ste, a volio bih jednom čuti da se nešto i otpjeva", komentirao je u svom stilu Tutić.

- Večeras je sve bilo pozitivno, jedino mi je malo žao što smo zadnji nastupali. Ali šećer za kraj. Mi smo se dobro zabavili, nadam se da smo nekoga i rasplesali. Sve je ispalo zabavno i lijepo, rekla je oduševljeno Tina.

Robert Kurbaša i Emilija Kokić za "Addicted to love" dobili su 18 bodova i neke preporuke žirija. "Radite na kontroli vokala, pa da se vidi da doista vladate dahom i vokalom, izaberite pametniju pjesmu, a mi ćemo onda biti blaži", uputila ih je Martina Tomčić, dok je Tutić rekao da Robert ima sjajnu boju glasa.

- Zadovoljan sam i hvala svima koji su glasali za nas. Ja sam još u procesu učenja i čast mi je biti dio ovog spektakla. Nadam se da ćemo u sljedećoj emisiji napredovati za jednu stepenicu više, rekao je Robert.

Ivica Pucar i Maja Vučić večeras su imali najmanji broj bodova, 15, koliko im je žiri dodijelio za njihovu izvedbu "To be with you". "Sve što je moglo poći po krivu, pošlo je, trebalo je krenuti od boybandovskog momenta, malo mekanijeg vokala, tako da se izgubi nazalnost, ovako je bilo joj", bila je stroga Martina Tomčić. No, Ivica se nije dao smesti: "Ovo petodnevno rađanje mene kao rockera je neponovljivo. Mene je to ponijelo, ja sam krenuo, skočio i to je to".

Treća emisija "Zvijezde pjevaju" na rasporedu je iduće subote, 29. ožujka, iza 20 sati na HRT 1 kada nas očekuje i novo ispadanje. (GI, fotografije HRT)


Podijeli: Facebook Twiter