Rock'n'roll maraton u centru Pule

Koncert grupe Vatra na RockTarati (D. ŠTIFANIĆ)
Koncert grupe Vatra na RockTarati (D. ŠTIFANIĆ)

Ovogodišnje izdanje RockTarate je u znaku broja 20 - naime, organizator manifestacije, pulski Rock Caffe, slavi dva desetljeća rada, pa je tako i organizirano 20 dana zbivanja u duhu rock'n'rolla, izložba i live svirki. Sve je počelo programom u Rock Caffeu, a od 19. prosinca zbivanja su se "preselila" u šator na Trgu Portarata, gdje svake večeri u sklopu programa RockTarata nastupaju razni bendovi.

Nastupili su tako do sada Muha, Veco & Company, Arsenal, Manekeni, The Groove Ladies Acoustic Guitar Duo, otvorena je izložba fotografija "Dva desetljeća Rock Caffea u slici" koja se može pogledati u Rock Caffeu, pa Gretta, Double Dose, grupa 052,  Bad Name, Marijan Ban i Diktatori...

Istarski rock bend Baltazar iskoristio je prigodu da na nastupu na RockTarati uz pjesme s albuma prvijenca "Nemirno dijete" premijerno predstavi pjesmu "Treba nam ljubav" koja je prvi singl s nadolazećeg albuma. Nakon njih je nastupila grupa Vatra koja je sudeći po broju posjetitelja u krcatom šatoru na Portarati ima vjernu publiku u Puli, a koncert su pak zaključili aktualnim hitovima "Tremolo" i "Tango". Rovinjski Big Wave su srijedu začinili repertoarom rock cover pjesama, dok je Dogma pak koncert održala u četvrtak.

RockTarata se nastavlja u petak nastupom grupe Postolar Tripper, u subotu nastupaju TBF, u nedjelju Night Express, u ponedjeljak CherryBombz i Fault, u utorak Delta Blues Gang a u srijedu koncert za Doček Nove godine u šatoru na Portarati priredit će Muha, Veco & Company. (T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter