Pula: Lakše ozlijeđen vozač iz Ližnjana

Prometna nesreća u Šijani (N. LAZAREVIĆ)
Prometna nesreća u Šijani (N. LAZAREVIĆ)

U utorak oko 8.23 sata u Šijani, u blizini skretanja za Konzum, dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen 23-godišnji vozač iz Ližnjan, koji je upravljao automobilom Volkswagen karlovačkih registarskih oznaka.

Na mjesto nesreće stigla je Hitna medicinska pomoć, te policija koja je obavila očevid. Nesreća se dogodila kada je 45-godišnjakinja iz Zagreba upravljala automobilom Ford, pulske registarske oznake, kolnikom državne ceste D 66 Pula - Marčana. Dolaskom kod kućnog broja 11 Šijanske ceste, po izlasku iz lijevog zavoja, vozačica je prilikom prestrojavanja iz desne u lijevu prometnu traku, zadnjim dijelom automobila udarila u prednji dio automobila VW, karlovačkih oznaka.

Od siline udaraca, VW se odbio ulijevo i udario u uzdignuti otok te se prevrnuo na bočnu stranu, nastavio klizati prevrnuvši se i na krov. Uslijed klizanja automobila po uzdignutom otoku, kamen je odskočio sa zemlje i oštetio prednje vjetrobransko staklo automobila Lancia, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 37-godišnjak iz Pule. Protiv vozačice se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (S. B. I.)


Podijeli: Facebook Twiter