Oktanski defile gradom

Defile Croatia Bike Weeka po Puli (N. LAZAREVIĆ)
Defile Croatia Bike Weeka po Puli (N. LAZAREVIĆ)

Oko tri tisuće motocikala, sudionika 20. Croatia Bike Weeka protutnjalo je danas poslijepodne pulskim ulicama od Monumenata preko Rive do Stoje i Verude pa natrag kroz centar Pule do Monumenata u tradicionalnom oktanskom defileu.

Mnogobrojni motociklisti koji su došli doslovce iz cijelog svijeta - iz Hrvatske, Velike Britanije, Nizozemske, Poljske, Češke, Švedske, Italije, Austrije, Danske... pa čak i iz Filipina. Koliko čujemo od Edija Ljubića iz Twin Horn MC-ja koji cjelokupnu manifestaciju organizira predstavnici motoklubova su puni riječi hvale za organizaciju.

Motoristi su privukli su pažnju znatiželjnika, turista i građana Pule od kojih su se neki spremili i čekali kako bi promatrali defile na raznim gradskim punktovima i mahali im. Bilo je tu novih motocikala kao i oldtimera, najviše na dva kotača uz pokoju iznimku. Na motorima se vozilo staro i mlado, muško i žensko, bilo je i četveronožnih ljubimaca, a motoristi su kroz grad prošli uz pratnju i osiguranje prometne policije. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter