Najpovoljnije ulaznice za Sea Star još samo do nedjelje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog izuzetnog interesa publike iz cijele Europe, posljednji, limitirani kontigent festivalskih ulaznica za Sea Star po cijeni od 259 kuna u prodaji će biti najkasnije do nedjelje, 2. travnja, ali i kraće ukoliko se trenutačnim tempom rasprodaju i prije toga. Kako doznajemo iz PR službe Sea Star Festivala, fantastična reakcija fanova značajno je ubrzala plan prodaje te je trenutno dostupna još vrlo mala količina ovih ulaznica s 40 posto popusta u odnosu na finalnu cijenu.

Festivalske karte za Sea Star Festival kupiti se mogu on line i na svim fizičkim prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa, a uz njih dostupan je VIP Gold karte po cijeni od 749 kn te jednodnevne ulaznice po cijeni od 199 kn.

Sea Star Festival održat će se u umaškom Stella Maris kompleksu, a počinje zagrijavanjem u četvrtak, 25. svibnja, u petak i subotu, 26. i 27. svibnja program se održava od podneva do jutarnjih sati, a u nedjelju, 28. svibnja, za najizdržljivije je predviđen after program.

Na ukupno šest pozornica nastupit će oko 70 izvođača, a ovaj impresivan line up predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum DJ set, Modestep (Live), Elemental, Brkovi, Jonathan, Bad Copy, Kiša metaka, Sassja, Krankšvester, Artan Lili i brojni drugi.

Tako EXIT Ljeto ljubavi 2017. počinje u Umagu, a nastavlja se na tri festivala: Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. lipnja, EXIT-u, koji počinje Get EXITed događajem 5. s Killersima i nastavlja se od 6. do 9. srpnja te Sea Dance-u od 13. do 15. istog mjeseca. (T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter