Najbolja na svijetu, Serena Williams odabrala Istru

Serena je danas trenirala na HC terenu tenis centra u Umagu
Serena je danas trenirala na HC terenu tenis centra u Umagu

Najbolje stvari definitivno se događaju neočekivano. Potvrdio je to ovotjedni nenajavljeni dolazak najbolje tenisačice svijeta, 33-godišnje Serene Williams u Istru. Serena Williams trenutačno je broj jedan na WTA listi najboljih svjetskih igračica, ali po ostvarenim rezultatima i jedna od najboljih igračica svih vremena.

Iako je poznata tenisačica pokušala svoj posjet Istri zadržati u tajnosti, danas smo je zatekli kako trenira na HC terenu tenis centra u Umagu sa svojim sparing partnerom Sašom Bajinom koji je dio života proveo u Novigradu. Saša i Serena suradnici su sedam godina. Osim što joj je sparing partner, Saša je i njezina desna ruka. Rezervira joj terene, nosi rekete na zatezanje, kondicijski joj je trener. Po američkim portalima se nagađalo da su u vezi, no Serena tvrdi da su samo prijatelji. Tako se i na njegov nagovor tenisačica odlučila odmoriti u Hrvatskoj.

Kako neslužbeno saznajemo, Williams i Bajin su smješteni u novigradskoj Villi Sperone, a Williams je bila i u Poreču, gdje je u ponedjeljak navečer posjetila Fitness centar Balance hotela Valamar Pinia i odradila trening pole dancea pod vodstvom trenerice Nine iz Pule.

Serena će svoj sedmodnevni boravak u Novigradu iskoristiti za odmor, ali i pripreme za skorašnji nastup na US Openu, a šuška se da bi nakon tog turnira opet trebala posjetiti Hrvatsku, jer će joj jedna od najboljih prijateljica Beyonce nastupati na Hvaru.

Inače se u Umagu ovih dana održava teniska akademija pod vodstvom Gorana Ivaniševića, a sve to je uvertira u veliki egzibicijski meč velikana tenisa koji će se održati 18. srpnja. (L. BAGAR; snimio M. MIJOŠEK)

CIJELI TEKST O GOSTOVANJU TENISKE DIVE U ISTRI ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA.


Podijeli: Facebook Twiter