Na Peškeru stižu vladari svjetskih pop i dance lista

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, Bebe Rexha, Tinie Tempah i R3wire & Varski prvi su potvrđeni izvođači festivala MTV Summerblast koji će 25. i 26. kolovoza nastupiti na ljetnoj pozornici u porečkoj uvali Peškera.

Nakon prošlogodišnjeg premijernog izdanja ovog festivala, organizatori su za ovo ljeto najavili još bogatiji program i brojna iznenađenja, što potvrđuju prva imena izvođača koja su do jučer bili strogo čuvana tajna. Naime, jučer je u porečkom kinu premijerno prikazana emisija s lanjskog festivala koja od sutra kreće u svijet putem svih MTV kanala gdje će se ova manifestacija i Poreč najbolje promovirati. Uskoro će biti objavljeni i ostali izvođači koji će rasplesati mlade iz, kako očekuju organizatori, najmanje 35 zemalja.

MTV Summerblast obilježit će ekskluzivni nastup belgijske senzacije Dimitri Vegasa & Like Mikea koji se u Hrvatsku vraćaju nakon četiri godine. Ovaj je najtraženiji svjetski DJ duo poznat i kao domaćin čuvenog festivala Tomorrowland, a 2015. ponijeli su titulu najboljih svjetskih DJ-a na prestižnoj Top DJ Mag listi. Njihovu popularnost najbolje opisuje 40.000 prodanih ulaznica u samo 40 minuta za dva nastupa u belgijskoj areni, prestigavši tako rekorde koje su držali Madonna i U2. Njihovi hitovi "Hey Baby", "Stay A-While" i "Mammoth", te snimke brojnih nastupa, imaju milijardu pregleda na kanalu YouTube, a surađivali su s vodećim glazbenim zvijezdama današnjice kao što su Justin Bieber, Jennifer Lopez, Snoop Dogg i drugi. Nizozemska zvijezda Oliver Heldens svojom je glazbom u vrlo kratko vrijeme postao jedan od najtraženijih DJ-a današnjice, a "I Don't Wanna Go Home", "Gecko", "Bunnydance" i "The Right Song" samo su neki od hitova kojima će rasplesati Poreč. Na veselje brojnih obožavatelja dolazak je potvrdio i engleski DJ, autor i producent Duke Dumont koji će premijerno na MTV Summerblastu nastupiti s hitovima "I Got U", "Ocean Drive", "Need U" i "Won't Look Back". Na porečku Peškeru vraća se i DJ duo R3wire & Varski koji se mogu pohvaliti titulom residenta svih službenih svjetskih MTV partyja.

Fanove očekuju i energični nastupi uživo pa će se tako u Poreču prvi put predstaviti atraktivna američka pjevačica i producentica Bebe Rexha. "I Got You", "In the Name of Love", "Hey Mama" i "Me, Myself and I" svojevrsne su himne plesne pop glazbe koje su proslavile ovu nagrađivanu umjetnicu. U Hrvatsku stiže i britanski reper Tinie Tempah. Poznat je po brojnim hitovima poput "Girls Like", "Mamacita", "Written In The Stars" i "Not Letting Go". Za svoja glazbena postignuća primio je brojne prestižne nagrade, a ujedno je i ponosni umjetnik s najviše broj jedan singlova u ovom desetljeću.

Mega 3D pozornica smještena tik uz more bila je jedan od zaštitnih znakova prošlogodišnjeg izdanja, a organizatori najavljuju da će ove godine produkcija biti još impresivnija. Za one koji već sada znaju da ovaj festival ne smiju propustiti, u prodaju je danas puštena ograničena količina tzv. earlybird dvodnevnih festivalskih ulaznica po cijeni od 399 kuna. Može ih se kupiti putem službenih stranica www.mtvsummerblast.com te na prodajnim mjestima Ticketshopa i Eventima. Više informacija dostupno je i na stranici www.mtvsummerblast.com, na službenoj Facebook stranici festivala i Instagram profilu. (T. KOCIJANČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter