Labinski Maling u finalu bolji od Rijeke

Zajednička fotografija za kraj trećeg izdanja turnira (M. ANGELINI)
Zajednička fotografija za kraj trećeg izdanja turnira (M. ANGELINI)

Na zelenom terenu na Žlinji okruženom zidinama obližnjeg kaštela Morosini-Grimani u subotu je završen 3. El-Stil međunarodni malonogometni turnir na kojem je sudjelovalo devet momčadi.

U finalu su snage odmjerili veterani MNK-a Maling iz Labina i HNK Rijeka. Labinjani su slavili zahvaljujući pogocima Slavena Mošnje i Vedrana Stošića, dok je počasni pogodak za Rijeku postigao Sanjin Miculinić. U utakmici za treće mjesto Crvena Zvezda je nakon izvođenja kaznenih udaraca bila bolja od banjalučkog Boraca (3:2). Pehare predstavnicima momčadi uručio je načelnik općine Svetvinčenat Dalibor Macan.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Kristijan Batelić iz labinskog Malinga, a nagradu mu je uručio predstavnik organizatora Drago Radanović. Najbolji strijelac turnira bio je pak Goran Brajković iz momčadi Rijeke, koji je protivničke mreže zatresao čak osam puta. On je nagradu primio iz ruku bivšeg reprezentativca Boška Balabana.

Ovaj je turnir pulski El-Stil pokrenuo prije tri godine s ciljem da se kroz druženje i sport povežu zemlje koji su nekad činile bivšu državu. Uz domaćina iz Savičente, NK Smoljanci Slobodu i organizatora, El-Stil iz Pule, na 3. El-Stil turniru veterana sudjelovali su MNK Maling iz Labina, Rijeka, Hajduk, Crvena Zvezda iz Beograda, Sarajevo, banjalučki Borac te ljubljanska Olimpija. (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter