Elvis Presley zapjevao na Portarati

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Elvis Presley u utorak navečer zapjevao je podno Zlatnih vrata iliti Portarate – doduše, nije to bio The King osobno, no izuzetno vjerno je duh kralja rock'n'rolla oživio pazinski pjevač Željko Šperanda. Identične boje glasa kao i Presley, sjajnom interpretacijom, outfitom kao i koreografijom, mada je nastupio bez benda, samo uz matricu, ovaj pjevač je brojnu publiku na Portarati namamio da s njim zapjevaju i zaplešu. Naravno, cijela priča oko Elvisa Presleya ne prolazi bez glamura, pa je tako The King imao i odlične plesačice, a iz publike mu se pak nenadano pridružio par iz Njemačke koji su pokazali vrsno plesno umijeće. Za finale ovog nastupa, «Elvisove» plesačice priredile su žonglerski show s vatrom na trgu Portarata. Inače, Šperanda godinama nastupa u inozemstvu kao impersonator Elvisa Presleya.

Bio je to drugi dan Croatia Bike Weeka, koji do nedjelje donosi niz programa – tako od srijede kreću programi na Monumentima, te u srijedu od 21 sat nastupaju  Muha, Veco & Company, a u četvrtak sviraju Rolling Stones Cover Band i Double Dose.

U petak program počinje u 18 sati akrobatskim showom Dejana Špoljara, a koncertni dio se nastavlja od 21 sat kada nastupaju Steelhammer, Lynyrd Skynyrd Tribute, AC/DC Tribute i Delta Blues Gang.

U subotu se u 14 sati održava susret oldtimera, a u 16 kreće defile motociklista. Dejan Špoljar ponovo će se predstaviti moto akrobacijama u 17 sati nakon čega u 18 sati kreću moto igre. U 19 bit će održan izbor najboljeg prerađenog vozila, a koncertni progrma kreće u 20 sati Pink Floyd Guitar Showom, Twin Horn Band nastupa u 21 sat, a Goran Bare i Majke nastupaju u 23 sata. U 00.50 sati na programu je vatromet, te nakon toga sexy show, a za finale će u subotu nastupiti ZZ Top Tribute Band.

Ulaz i kampiranje je besplatno za sve koji dođu motociklom, dok će ostali za ulaznicu izdvojiti 50 kn. Ulaz se naplaćuje samo u petak i subotu, a ostale je dane besplatan za sve. (T. T.)


Podijeli: Facebook Twiter